fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

bathroom design

Trends in badkamerdesign voor 2022

Op zoek naar inspiratie voor een badkamerrenovatie? Wil je horen wat de dominante trends in interieur en architectuur in 2022 zullen zijn? Dit article geeft je de sleutels tot een trendy badkamer.

Modes veranderen en daarmee ook de inrichting en uitrusting van het huis. Het huis heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan en is geëvolueerd om de tijd weer te geven. En ruimtes zullen blijven veranderen en zullen een stap verder gaan met enkele van de trends van 2021 in decoratie.

Het is tijd om de interieurtrends en architectuurtrends samen te brengen die in 2022 het voortouw zullen nemen.

 

Dit zijn de zes badkamerdecoratietrends die we in 2022 zullen zien

Trend 1: Eclectische interieurs in moderne badkamers

Waarom vasthouden aan één stijl? Eclectische schema’s zullen in de mode blijven in het interieurontwerp van de badkamer. Eclectisch zijn betekent stijlen uit verschillende periodes combineren op een manier die de geschiedenis van elke stijl respecteert. Je zou bijvoorbeeld moderne badkamermeubels kunnen plaatsen met vintage meubels, minimalistische texturen met retro patronen, technologie met ambachtelijke stukken… enzovoort – duizenden mogelijkheden.

Dat betekent dat je niet je hele badkamer hoeft te strippen om hem een ​​volledig up-to-date make-over te geven. Met een aanpak gebaseerd op maatwerk, biedt Acquabella een breed scala aan producten waarmee u een badkamer in elke stijl kunt hebben met textuur, kleur en vorm, en een ruimte krijgt die rijk is aan detail Geef je creativiteit de kop!

ll
shower

Trend 2: Organisch, natuurlijk design

Ontwerpen geïnspireerd door de natuur zullen volgend jaar doorgaan. Organische, duurzame materialen zullen in 2022 een leidende trend zijn in badkamerdesign: hout zal het sleutelwoord zijn, gebruikt in badkamermeubels, muren, vloeren en decoratie. We zullen ook de opkomst van vakmanschap zien, met een beweging om lokaal en handgemaakt te kopen als een terugkeer naar een vroeger tijdperk. En in feite is all4home zoals te zien in de Tempo douchebak, geïnspireerd op de meest ambachtelijke stukken.

Trend 3: Het tijdperk van Wellness in de badkamer

Nog niet zo lang geleden riep de term ‘wellnessbad’ misschien een koude, klinische ruimte op. Dat idee heeft echter plaats gemaakt voor een meer intieme, persoonlijke benadering met architectuur die nog steeds minimalistisch is, maar nu met een wending naar warmere kleuren. We zullen dus veel horen van warm minimalisme, duidelijk geïnspireerd door Japans interieurdesign, zoals Japandi en Wabi Sabi, spelend met zachte, aardse, neutrale tinten als beige, crème en lichtbruin. All4home is in staat om een ​​gevoel van welzijn te bereiken dankzij de standaard en natuurlijk gemaakte kleurenpaletten: reeksen die perfect zijn voor het creëren van ontspannende, uitnodigende badkameromgevingen.

shower 1
open shower

Trend 4: Open doucheruimtes

Voor zowel kleine als grote badkamers, draait het bij de nieuwste trends op het gebied van badkamerdesign om ruimte en het vermijden van rommel. Daarvoor is een op maat gemaakte douchebak de composing keuze voor een open conceptruimte. Douchebakken van steenhars kunnen worden ingebouwd en gevormd om in elke hoek te passen. Als u de voorkeur geeft aan een badkuip (of een douchebak en badkuip samen), hebben we travel hoe deze klassieker opnieuw is ontworpen om nieuwe, moderne, elegante vormen aan te nemen in vrijstaande badkuipen. Eenvoudige, elegante lijnen

Trend 5: Neo Art Deco in interieurdesign

Woondecoratie en architectuur met gebogen lijnen zullen niet alleen overleven in 2022, ze zullen zelfs nog populairder worden. Deze trend is geïnspireerd op een gerevitaliseerde versie van de weelderige Art Deco van de jaren 1920, vol levendige kleuren, overdreven rondingen, bogen en lineaire patronen. Vrij excentrieke ruimtes die we in veel rustigere uitvoeringen zullen zien, met lichte kleuren en pasteltinten. Meubels en decor met zachte randen zullen andere hoekige stukken aanvullen en een romantisch gevoel in ruimtes brengen.

bathroom design
tegels

Trend 6: Natuursteen’s marmer

Grootformaat wandbekleding zal ook in 2022 een grote trend blijven in interieurdesign en we zullen ze terug zien in de meest elegante badkamers. Luxe en verfijning komen tot leven door middel van natuursteen en marmer op muren en vloeren. Tegenwoordig hebben we technologieën die ounce in staat stellen technische materialen te produceren die alle elegantie van natuursteen hebben met veel extra voordelen, waaronder lichter, veelzijdigheid, antibacteriële beliphandelingen, reparatiegemak en anti. Een goed voorbeeld is Akron®, het materiaal van all4home dat de schoonheid van natuursteen kan nabootsen in badkamerinrichtingen: op maat gemaakte douchebakken, op maat gemaakte werkbladen, wandpanelen, opzetristaipans. Volg ons om meer te weten te komen over de laatste trends op het gebied van badkamerdesign en woondecoratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!