fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

Tegels Bussum

Tegels Bussum

Wij veranderen uw vloer

Een nieuwe tegelvloer in uw woning kan direct zorgen voor een compleet andere uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een moderne, tijdloze of juist een klassieke look, bij All4Home bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige tegeloplossingen die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Uw ervaren tegelzetter in Bussum en omgeving

Als ervaren tegelzetter begrijpen wij het belang van vakmanschap en precisie bij het leggen van tegels. Met jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor een professionele en vakkundige plaatsing van uw tegelvloer, wandtegels, of andere tegeltoepassingen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tegelvloer in de keuken of de tegels op de wand in de badkamer wilt vernieuwen, wij staan voor u klaar met maatwerkoplossingen die voldoen aan uw wensen en behoeften.

De trends op het gebied van tegelvloeren

Tegelvloeren zijn nog altijd ontzettend populair. Niet alleen in de badkamer en andere sanitaire ruimtes, maar tegenwoordig ook steeds vaker in de slaapkamer of woonkamer. En daar zijn volop redenen voor! Zo kun je alle kanten op met tegelvloeren en is het imago van de ‘koude’ uitstraling allang niet meer aan de orde. 

 

Wat opvalt in de recente trends is de opkomst van grote, XL-formaat tegels die zorgen voor een strakke en ruimtelijke uitstraling. Daarnaast zien we ook een groeiende populariteit van natuurlijke materialen en kleuren, zoals hout- en betonlook tegels, die warmte en karakter toevoegen aan elk interieur. Maar ook de tegels in mozaïekvorm of in visgraatpatroon zijn nog altijd mateloos populair.

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een tegelvloer?

Bij het plaatsen van een tegelvloer komen verschillende zaken kijken. Naast dat u namelijk de tegels dient uit te kiezen die u graag wilt gebruiken, moet u ook rekening houden met eventuele sloopwerkzaamheden en andere voorbereidingen die nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het eventueel ophogen Denk bijvoorbeeld aan het eventueel ophogen of egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een geschikte primer en het controleren van de stabiliteit van de vloer. 

Daarnaast is het bepalen van het legpatroon en het zorgvuldig snijden en plaatsen van de tegels essentieel om een mooi eindresultaat te garanderen. De afwerking, in de vorm van plinten en voegen, mag uiteraard ook niet onderschat worden.

Een all-in tegelvloer in Bussum 

Bij All4Home bieden wij complete vloerpakketten aan, inclusief tegels, bouwmaterialen, installatie en afwerking. In onze showroom in Almere, nabij Bussum, bent u van harte welkom om ons uitgebreide assortiment tegels te bekijken en deskundig advies te ontvangen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte.

Vervolgens profiteert u van een all-inprijs voor het slopen, de tegels, de installatie en het afwerken. Geen onvoorziene verrassingen,dus u kunt met een gerust hart genieten van uw nieuwe vloer.

Tijd voor een nieuwe tegelvloer in Bussum? 

Wilt u uw woonkamer, keuken of sanitaire ruimte een frisse en stijlvolle upgrade geven? Met een tegelvloer creëert u een compleet nieuwe uitstraling. Onze tegelzetters in Bussum staan graag voor u klaar bij het slopen van bestaande vloeren, het zetten van de nieuwe tegels en de afwerking die nodig is voor een optimale installatie. 

We nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u een uitgebreide selectie aan tegels kunt bekijken en persoonlijk advies kunt ontvangen over de mogelijkheden voor uw ruimte.

Veelgestelde vragen over tegels zetten in Bussum

De tijd die nodig is voor het plaatsen van een tegelvloer varieert, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de vloer en de complexiteit van het project. Over het algemeen kan een basisvloerrenovatie ongeveer een week in beslag nemen. Voor meer uitgebreide renovaties kunnen de werkzaamheden langer duren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden van de ruimte en de gewenste oplossing.

Nadat de tegels zijn geplaatst en de voegmortel is uitgehard, is de vloer meestal binnen 24 uur beloopbaar. Het wordt echter aanbevolen om gedurende minstens 48 uur na het voegen geen zware belasting op de vloer toe te passen om ervoor te zorgen dat de voegmortel volledig uithardt.

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!