fbpx

Bel ons voor een afspraak: +31 6 83 85 85 71

Dinsdag tot en met zaterdag vrij inlopen van 10.00 tot 17.00 uur

info@all4home.nl

Al meer dan 30 jaar expertise

Wij maken fixen uw badkamer

Het renoveren van uw badkamer is een grote taak. Een nieuwe badkamer kan uw huis een nieuwe uitstraling geven, uw dagelijks leven comfortabeler maken en meer waarde geven aan uw huis. De eerste stap bij het renoveren van uw badkamer is het maken van een plan. Dit omvat het bepalen van uw budget, het kiezen van uw stijl en het maken van een tijdlijn. Wij helpen u daarbij en komen daarom de eerste keer vrijblijvend bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

We worden vertrouwd door mensen

100 Reviews

100 Reviews

vloertegels almere

Badkamer Almere

Bij ALL4HOME vindt u alles voor uw badkamer. Inmiddels hebben wij jaren ervaring bij het verbouwen of renoveren van badkamers. Of het nu gaat om ontwerp, leidingwerk, stucwerkzaamheden of tegelwerken. Van sloop tot afwerking verzorgen wij het hele proces. Wij kunnen u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies. Voor uw badkamerrenovatie in Almere, Lelystad en omgeving bent u bij ons op het juiste adres!

Installatie en plaatsing van tegels

Sanitaire installatie

Bouwmaterialen

Badkamer slopen

Badkamer vervangen

Badkamerrenovatie is nu betaalbaar

Wij werken uitsluitend met badkamer all-in deals. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair, montage en afwerking. U kunt deze materialen uitkiezen in onze showroom in Almere! De kosten van een nieuwe badkamer inclusief montage variëren afhankelijk van de grootte van de badkamer, de afwerking en de gekozen materialen. Voor een basis badkamerrenovatie kun je uitgaan van een prijs vanaf €13.000. Voor luxere afwerkingen en functies, kunnen de kosten oplopen tot meer.

Sanitair al in huis? Of ben je alleen op zoek naar een partij die de montage van de badkamer uitvoert? Bel ons dan vrijblijvend op.

All-in start vanaf

€13.000,-

Van onze tevreden klanten

Badkamerrenovatie is nu betaalbaar

Tijd voor een nieuwe badkamer? Dan kunt u ons contacteren via WhatsApp! Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Is uw badkamer toe aan een nieuwe look? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in badkamerrenovaties en kunnen uw badkamer weer helemaal nieuw laten stralen.

Voor een klant kunnen wij altijd binnen een week aan de slag

Als u uw badkamer wilt renoveren, wilt u dat zo snel mogelijk laten gebeuren. Het is immers één van de belangrijkste ruimtes in uw huis, en u wilt er zo snel mogelijk weer gebruik van kunnen maken.

Veelgestelde vragen badkamerrenovatie

De kosten van een badkamer in 2024 variëren afhankelijk van de grootte van de badkamer, de afwerking en de gekozen materialen. Voor een basis badkamerrenovatie kun je uitgaan van een prijs van ongeveer vanaf €13000,00 inclusief sloopwerkzaamheden, leidingwerkzaamheden, montage, tegels, sanitair en bouwmaterialen. Voor luxere afwerkingen kunnen de kosten oplopen tot meer. 

Wij komen altijd de eerste keer vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Zo hebben we zelf een beeld van hoe de huidige badkamer eruitziet en aan de hand van uw wensen stellen wij een zo gedetailleerd mogelijke offerte op.

Echter, realiseren wij ons dat een mening weleens verandert. Blijkt achteraf dat u bijvoorbeeld toch iets anders wilt wijzigen in de badkamer? Dan kunnen we aan de hand van uw nieuwe wensen de offerte aanpassen.

All4home hanteert de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen met de klant mee te denken om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar om nog steeds de beste kwaliteit te waarborgen.

De duur van een badkamer renovatie hangt af van de grootte van de badkamer en de gewenste oplossing. Voor een basis badkamerrenovatie kun je uitgaan van een duur van ongeveer 1 tot 2 weken. Voor een meer uitgebreide renovatie, kunnen de werkzaamheden langer duren.

De voornaamste voordelen van een badkamerrenovatie zijn:
 • Een moderne en stijlvolle badkamer
 • Verhoogde wooncomfort
 • Verhoogde waarde van de woning
Bij het kiezen van een badkamer specialist is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren: 
 • Ervaring
 • Kwaliteit van het werk
 • Prijs
 • Service
Er zijn verschillende soorten badkamers, zoals:
 • Klassieke badkamer
 • Moderne badkamer
 • Design badkamer
 • Functionele badkamer

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels, sanitair en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen 24 uur een gratis offerte op maat

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit tegels, vloeren & sanitair voor een scherpe prijs? Dan bent u bij All4Home aan het juiste adres!
Wilt u meer weten over onze producten? Of meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als professioneel en deskundig bedrijf in Almere? Neem dan gerust contact met ons op.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Onze Diensten
Ondersteuning
Werkgebieden
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens

© ALL4HOME 2021 to 2023

× Stuur ons nu een bericht!