Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

wood tegels

PVC Vloeren

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame vloer voor uw woning of bedrijfspand? Overweeg dan een PVC vloer van All4Home. PVC vloeren zijn momenteel erg populair vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud. Bij All4Home bieden wij een breed scala aan hoogwaardige PVC vloeren aan, van klassiek tot modern en van eenvoudig tot bijzonder.

Onze vloeren zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens betaalbaar. Daarnaast bieden wij ook professionele installatie door onze ervaren vakmensen, zodat u verzekerd bent van een perfect geïnstalleerde vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

De voordelen van een PVC vloer

  • Stijlvol en elegant,
  • Duurzaam en bestand tegen krassen en slijtage, ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren
  • Warme uitstraling, wat bijdraagt aan de gezelligheid in huis
  • Gemakkelijk te onderhouden en relatief lange levensduur

Soorten PVC vloeren: Visgraat en walvisgraat

PVC vloeren zijn er in vele soorten en maten. Van klassiek tot modern en van eenvoudig tot bijzonder. Bij All4Home hebben wij een breed scala aan hoogwaardige PVC vloeren, waaronder ook PVC vloeren die ideaal zijn voor het leggen van visgraat en walvisgraat.

Visgraat vloeren zijn momenteel erg populair en geven uw interieur een klassieke en luxe uitstraling. Het legpatroon van visgraat vloeren creëert een speels effect en geeft een gevoel van ruimtelijkheid. Visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, zodat u altijd een vloer vindt die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Walvisgraat vloeren zijn een nieuwe variant op de visgraat vloer en zorgen voor een unieke uitstraling. Het legpatroon lijkt op een visgraat vloer, maar is net iets anders. De vloerdelen zijn langer en breder, waardoor het effect wat subtieler is. Walvisgraat vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, zodat u altijd een vloer vindt die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Hoogwaardige installatie van PVC vloeren

Bij All4Home zorgen wij niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit van onze PVC vloeren, maar ook voor een professionele en vakkundige installatie. Onze ervaren vakmensen hebben oog voor detail en gaan secuur te werk bij de installatie van uw nieuwe vloer.

Wij werken met geavanceerde apparatuur en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PVC vloeren. Hierdoor kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen en zorgen dat uw vloer jarenlang meegaat.

“Een PVC vloer van All4Home is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook een duurzame investering waar u jarenlang van kunt genieten.”

PVC vloer kopen? Kies voor All4Home

Bij All4Home bieden wij een breed scala aan hoogwaardige PVC vloeren die aan al uw wensen voldoen. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw nieuwe vloer. Daarnaast bieden wij ook professionele installatie door onze ervaren vakmensen, zodat u verzekerd bent van een perfect geïnstalleerde vloer.

Wilt u meer informatie over onze vloeren en aanvullende installatie-mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Kies voor All4Home en geniet van een prachtige PVC vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wij helpen u graag! Neem contact op

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een WhatsApp bericht!