fbpx

Bel ons voor een afspraak: +31 6 83 85 85 71

Dinsdag tot en met zaterdag vrij inlopen van 10.00 tot 17.00 uur

info@all4home.nl

Al meer dan 30 jaar expertise

Wij veranderen uw vloer

Het veranderen van uw vloer is een grote taak. Een nieuwe vloer kan uw huis een nieuwe uitstraling geven, uw dagelijks leven comfortabeler maken en meer waarde geven aan uw huis. De eerste stap bij het renoveren van uw vloer is het maken van een plan. Dit omvat het bepalen van uw budget, het kiezen van uw stijl en het maken van een tijdlijn. Wij helpen u daarbij en komen daarom de eerste keer vrijblijvend bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

We worden vertrouwd door mensen

100 Reviews

100 Reviews

vloertegels almere

Tegelzetter Almere

Bij ALL4HOME vindt u alles voor uw vloer. Inmiddels hebben wij jaren ervaring bij het plaatsen van vloeren. Van sloop tot afwerking verzorgen wij het hele proces. Wij kunnen u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies. Voor uw tegelvloer in Almere en omgeving bent u bij ons op het juiste adres!

Installatie en plaatsing van tegels

Ook voor uw andere werkzaamheden

Bouwmaterialen

Vloer verwijderen

Vloer vervangen

Tegelvloer plaatsen is nu betaalbaar

Wij werken uitsluitend met vloeren all-in deals. Compleet, dus inclusief tegels, bouwmaterialen, montage en afwerking. U kunt deze tegels uitkiezen in onze showroom in Almere! De kosten van een nieuwe vloer inclusief montage variëren afhankelijk van de grootte van de vloer, de afwerking en de gekozen vloer.

Andere werkzaamheden in het huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

All-in tegelvloer

Van onze tevreden klanten

Tegelvloer is nu betaalbaar

Tijd voor een nieuwe vloer? Dan kunt u ons contacteren via WhatsApp! Heeft uw vloer zijn beste tijd gehad? Is uw vloer toe aan een nieuwe look? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in tegelvloeren en kunnen uw vloer weer helemaal nieuw laten stralen.

Voor een klant kunnen wij altijd binnen een week aan de slag

Als u uw vloer wilt veranderen, wilt u dat zo snel mogelijk laten gebeuren. Het is immers één van de belangrijkste ruimtes in uw huis, en u wilt er zo snel mogelijk weer gebruik van kunnen maken.

Veelgestelde vragen tegels zetten

De kosten van een vloer in 2024 variëren afhankelijk van de grootte van de vloer, de afwerking en de gekozen materialen.

Wij komen altijd de eerste keer vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Zo hebben we zelf een beeld van hoe de huidige vloer eruitziet en aan de hand van uw wensen stellen wij een zo gedetailleerde mogelijke offerte op.

All4home hanteert de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen met de klant mee te denken om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar om nog steeds de beste kwaliteit te waarborgen.

De duur van een vloer renovatie hangt af van de grootte van de vloer en de gewenste oplossing. Voor een basis vloerrenovatie kun je uitgaan van een duur van ongeveer 1 week. Voor een meer uitgebreide renovatie, kunnen de werkzaamheden langer duren.

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels, sanitair en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen 24 uur een gratis offerte op maat

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit tegels, vloeren & sanitair voor een scherpe prijs? Dan bent u bij All4Home aan het juiste adres!
Wilt u meer weten over onze producten? Of meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als professioneel en deskundig bedrijf in Almere? Neem dan gerust contact met ons op.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Onze Diensten
Ondersteuning
Werkgebieden
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens

© ALL4HOME 2021 to 2023

× Stuur ons nu een bericht!