fbpx
Shopping Cart

Bel ons voor een afspraak: +31 6 83 85 85 71

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

Al meer dan 15 jaar expertise

Algemene Voorwaarden - badkamer- en toilet renovaties

1. Definities

Opdrachtgever
Ieder persoon die een opdracht geeft op het gebied van het renoveren dan wel vernieuwen van de eigen badkamer of toilet.

All4home – Vloeren, tegels en sanitair
All4home – Vloeren, tegels en sanitair is gespecialiseerd in de verkoop en montage van badkamers, toiletten, sanitair en vloeren.

Opdracht
De schriftelijk bevestigde opdracht van de opdrachtgever aan All4home – Vloeren, tegels en sanitair om de badkamer of toilet te vernieuwen of te renoveren.

2. Toepassing

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die betrekking hebben op het vernieuwen of renoveren van de badkamer of toilet.
Van deze algemene voorwaarden afwijkende bedingen zijn slechts rechtsgeldig voorzover zij door All4home – Vloeren, tegels en sanitair schriftelijk zijn bevestigd. Op de betrekkingen tussen All4home – Vloeren, tegels en sanitair en de opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

3. Offertes

Alle offertes van All4home – Vloeren, tegels en sanitair zijn vrijblijvend. Indien naar aanleiding van de offerte een opdracht wordt geplaatst bij All4home – Vloeren, tegels en sanitair, zijn hier geen kosten aan verbonden.

4. Gesprekken/showroom-bezoeken

Aan gesprekken met All4home – Vloeren, tegels en sanitair zijn geen kosten verbonden, mits de gesprekken plaatsvinden binnen een straal van 15 kilometer, vanaf Almere, vestigingsadres All4home – Vloeren, tegels en sanitair tot aan woonadres van belangstellenden.
Indien er naar aanleiding van deze gesprekken een opdracht wordt geplaatst bij All4home – Vloeren, tegels en sanitair, zijn hier geen kosten aan verbonden.
Indien er naar aanleiding van deze gesprekken/showroom-bezoeken geen opdracht wordt geplaatst bij All4home – Vloeren, tegels en sanitair, zal All4home – Vloeren, tegels en sanitair hiervoor kosten in rekening brengen, deze kosten zullen zijn: de tijdsduur van de gesprekken/showroom-bezoeken, reistijd en reiskosten.

5. Aard van de opdracht

Nadat een opdracht of een principe opdracht tot stand is gekomen, is er sprake van een inspanningsovereenkomst, waarbij All4home – Vloeren, tegels en sanitair garandeert dat alle de ten dienste staande middelen tot adviseren en uitvoeren van de werkzaamheden voor de opdrachtgever optimaal ingezet zullen worden.

6. Duur van de opdracht

De duur van de opdracht is afhankelijk van de grootte van de badkamer of toilet en de wensen van de opdrachtgever.

7. Acceptatie en beperkende bepalingen

Indien er, in aanvulling op of in afwijking van de informatie die door opdrachtgever verschaft is, tijdens de looptijd van de opdracht alsnog omstandigheden voordoen of nieuwe omstandigheden bekend worden, die ernstige belemmeringen

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Altijd bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!