fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

Al meer dan 30 jaar expertise

Reviews

Chiman Sachdeva
Chiman Sachdeva
2024-05-09
Geleverd top kwaliteit tegels. Wij zijn heel tevreden. De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Wij hebben een goed deal gekregen. Adnan, een heel aardige persoon, wij waren goed geholpen door hem met het maken van keuze. Ik zou het zeker aanraden.
Miloud Draouy
Miloud Draouy
2024-05-08
Wij zijn uitstekend geholpen door de medewerker Adnaan, hij neemt echt de tijd en is zeer vriendelijk. Deskundig advies en hele prettige sfeer. Fijne ruimte met mooi en uitgebreid aanbod. Zeker een aanrader.
Aram Kashefi
Aram Kashefi
2024-04-15
Een aanrader! Een familiebedrijf met jarenlang ervaring. Zijn vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Denken met je mee en geven je goed advies.
Jo Chan
Jo Chan
2024-04-04
Wij zijn goed en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker. We hebben alle spullen hier kunnen vinden voor onze douche voor een goede prijs.
M Abed
M Abed
2024-03-27
Duidelijk en betrouwbaar! Je weet gelijk waar je aan toe bent. Elke afspraak keurig en op tijd nagekomen. Zeker een aanrader.
Halgurd Hussein (Allgood)
Halgurd Hussein (Allgood)
2024-03-27
betrouwbaar, vriendelijk, bestelling snel geleverd
DJ Shaggy
DJ Shaggy
2024-03-27
All4home heeft me goed geholpen met mijn aankoop van vloertegels. De verkoper was heel behulpzaam en heeft me heel goed geadviseerd
Harm Gijsbers
Harm Gijsbers
2024-03-21
onlangs heb ik tegels bij Tegels All4Home gekocht. Een hele prettige ervaring. Heel erg goed meedenkende mensen. Een goede prijs met hele goede kwaliteit van hun materiaal. En super klantvriendelijk.
Roelof Jan Minneboo
Roelof Jan Minneboo
2024-03-20
Vriendelijk en vakkundig bedrijf! Goed geholpen nadat ik door mijn eigen stomme schuld bij een online bestelling te veel had betaald. Heldere communicatie en een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!