fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

tegels

Mooie ideeën voor badkamertegels – kleine badkamer en vloertegelontwerpen

Het is een bekend feit dat badkamers en keukens huizen verkopen, dus tegels zijn een van de belangrijkste items om in te investeren.
Ik ben ervan overtuigd dat tegels iets zijn waar je absoluut in investeert en niet iedereen zou het met me eens zijn (inclusief mijn man), maar heb hier geduld met me. Als je kranen en handdoekhouders even aan de kant legt, zijn het echt de tegels die in eerste instantie de grrootste impact hebben als je een badkamer binnenloopt. u moet dus niet alleen tal van ideeën voor badkamertegels opzoeken om ervoor te zorgen dat u de kamer van uw dromen krijgt, maar u moet uw tegels ookeel laten installeren door professionele reprofession laten installeren door professionele badkamerteuw and soopen.

Voor onze verbouwing heb ik hoog en laag gozocht naar tegelinspiratie voor onze badkamer die niet alleen klein is maar ook onhandig van vorm met een schuin dak. Van verschillende vloertegelontwerpen tot behang, ik heb het allemaal bekeken en wilde mijn ultieme verzameling badkamertegelideeen delen.

Voordat we echter in de mooie foto’s duiken (of vooruit scrollen als dat alles is waarvoor je hier bent), laten we snel doornemen wat belangrijk is bij het kijken naar badkamertegelontwerpen.

Hier zijn soorten badkamertegelmateriaal:
Wist je dat er verschillende soorten tegels zijn? Het is oké, het was niet de eerste gedachte in mijn hoofd toen ik begon te zoeken, maar het is iets waar je je zeker bewust van moet zijn, zodat je de voor- en nadelen van elk city.

 1. Porcelain tegels
  Deze zijn aan de dure kant, maar porseleinen tegels zijn duurzamer from andere kleitegels zoals keramische tegels, daarom hebben ze minder kans om af te schilferen en zijn ze better geschikt gvoor intensi Een ander groot pluspunt van porselein is dat er ook veel ontwerpflexibiliteit is, zodat ze in verschillende kleuren, afwerkingen, maten en stijlen verkrijgbaar zijn. Uw opties zijn eindeloos.
 2. Marmerine tegels
  Is er iets tijdlozer of verbluffender from marmer? Het antwoord is absoluut niet! Immers, wie heeft er niet gehoord van de schoonheid van Calacatta-marmer. Het is echter niet de beste keuze als het gaat om duurzaamheid of je heupzak. Dit komt doordat het een zeer zachte steen is (hoewel als de bron dichter bij Italië of Griekenland ligt = better de kwaliteit), dit betekent dat het absorberend is en daarom niet het beste voor vloeren en natte ruimtes

Als je bijvoorbeeld je haar verft, kan de kleurstof vlekken maken op het marmer, wat helemaal niet ideaal is! Of erger nog, omdat marmer een ijzergehalte heeft, blood het roesten en verkleuren. Bewaar de marmeren vloer dus mooi voor een mattresses vochtige omgeving.

 1. Keramische tegels
  Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als porcelain, maar zijn cushion fijngemalen, waardoor ze cushion duurzaam zijn. Maar je kunt ze goed verzegelen en het wordt een stuk duurzamer.
 2. Kalksteen tegels
  Om kalsteen in een badkamer te kunnen gebruiken, moeten ze zeer goed worden afgedicht omdat ze vrij poreus zijn. Als je een zachte, natuurlijke uitstraling wilt, kun je niet veel beter doen dan een kalstenen vloer.
 3. Leisteen tegels
  Perfect voor een zone met veel verkeer, leisteen is bijna onmogelijk om te krassen of te chippen. Als natuursteen is het vrij duur, maar het dateert niet vanuit ontwerpoogpunt en hoeft niet al te regelmatig te worden onderhouden. Het is echt een geweldige keuze voor een badkamer als je hem graag gebruikt.
 4. Vinyl
  Het is een goedkoper alternatief en zeer praktisch, wat betekent dat het supergemakkelijk schoon te maken is en niet zal barsten (perfect voor kinderkamers in huis). De installatiekosten zijn ook aanzienlijk lager from die van porcelain of keramiek, maar het heeft gewoon niet de mooie afwerking zoals tegels, dus sla misschien de vinylvloeren voor uw badkamer over.

Ok, nu voor de mooie foto’s … Laten we beginnen met de tegelvorm
Ik vind het geweldig dat je tegenwoordig tegels in alle verschillende soorten en maten kunt krijgen. Het heeft het badkamerontwerp mogelijk gemaakt om uit te breken als een standaardkamer voor koekjes en de ontwerpgrenzen te verleggen.

 1. Zeshoekige tegels
  Een van de eerste alternatieve vormen op de markt was de hexagon tegel. Tegenwoordig zie je ze overal en in alle soorten en maten. Ze zien er vooral geweldig uit met mooie gedurfde kleuren.
 2. Metrotegels
  Ze bestaan ​​al een tijdje na een heropleving bijna tien jaar geleden, maar metrotegels doen het nog steeds goed als nieuwe kleuren verschijnen en verschillende tegeltechnieken, zoals visgraat en gestapeld. worden g

De mogelijkheden met metrotegels zijn eindeloos, het is maar net voor welke look je gaat. Ga je bijvoorbeeld voor een meer ingetogen look, dan is een klassieke witte tegel met witte voeg waar je naar moet kijken. Als alternatief zal een gekleurde metrotegel echt een blijvende indruk maken als dat is waar je voor gaat.

Maar wist je dat er grofweg negen verschillende manieren zijn om metrotegels te leggen? En dat is niet inclusief alle variaties door verschillende soorten tegels te mengen.

Metro tegel patronen:
Visgraat
Basissteen
Gestapel (horizontale) binding
Crosshatch/mandweefsel
Lopende band
Combinatie running bond/ crosshatch
Vertical Gestapeld
Rechte visgraat
Spaanse obligatie

 1. Mozaïektegels
  Mozaïeken zijn een van de meest veelzijdige tegels die met vrijwel elk badkamerontwerp kunnen worden gecombineerd. Je kunt ze in veel verschillende kleuren en zelfs verschillende afwerkingen krijgen – mat of glanzend. Kijk maar eens naar deze blauwe badkamer – wat een eyecatcher!

Ik heb nog enkele voorbeelden van mozaïeken als je blijft scrollen.

 1. Penny Ronde Tegels
  Penny-tegels zijn schattig en door het slimme gebruik van kleur kunnen ze in je badkamer worden verwerkt voor de ultieme look van een muur. Ze zijn misschien niet de gemakkelijkste om schoon te maken met al het voegmiddel ertussen … Maar als dat je niet faseert, from zijn ze het zeker waard.
 2. Kleine tegels
  Met de toepasselijke naam kleine tegels (door mij), verdienen deze kleine jongens hun eigen schreeuw omdat ze zo klein zijn, maar een enorme impact hebben vanwege de manier waarop verschillende voegkleuren ten helpen.
 3. Vierkante tegels
  Pleinen zijn de nieuwe badkamertegels in de metro. Ze zien er fantastisch uit, of je nu kleuren mixt en matcht, een ombre-kleurenschema gebruikt of slechts één blokkleur zoals je kunt zien in de zwarte vierkante tegel hieronder.

Zelfs als je bij een klassieke witte badkamer wilt blijven, if nog steeds een manier om het op te fluren met een likje heldere verf. Door kleur als contrast te gebruiken, betekent dit dat je de verfkleur eenvoudig kunt bijwerken als je hem ooit een beetje wilt afzwakken… Misschien heb je maar een paar lagen nodig 🙂

 1. Visschubbentegels
  Ik equivalent dat dit mijn favoriteet is! Ik hou ervan in het wit, ik hou ervan in kleur en als het kan, ik hou er nog meer van als er meerkleurige visschubbentegels worden gebruikt. Deze look brengt je terug naar je Marokkaansekazantie wanneer je hem in kleur gebruikt en je zou gewoon in bad kunnen liggen en in gedachten verdwalen terwijl je deze prachtige tegels bewondert.
 2. Driehoekige tegels
  Dit is er een die ik niet verwachtte te vinden, maar blijkbaar zijn er driehoekige tegels die er zijn en mensen gebruiken ze, zoals je kunt zien in deze prachtige afbeeldrying die ekleen flesgroekiebring.
 3. Diamant Tegels
  Zou een diamantvorm de volgende metrotegel kunnen zijn? Wie weet! Maar laten we, in de woorden van de tekst van Rihanna, deze prachtige vorm wat tijd geven om helder te schijnen als een diamant.
 4. Bladtegel
  Dit is vreemd maar ook mooi op zijn eigen unieke manier. De ongebruikelijke vorm van deze tegel laat een opvallende muur opvallen en als je huis een ruimte was die een natuurlijke stijl omarmde, zou deze tegel je helpen je ontwerpdoelen te bereiken.
 5. Mandgeweven tegels
  Ik ben in mijn onderzoek niet veel van deze stijl tegengekomen, maar de impact met de schaduwen op deze mand-geweven tegel viel me meteen op. Met een enkele kleurtoepassing, zoals wit, kunnen we een eenvoudige witte tegel echt een groot statement maken.
 6. De stijlen door elkaar still
  Wie zegt dat je penny-rondes en metro’s of vierkanten niet kunt mixen met rechthoeken. Ik ben dol op de ontwerpflexibiliteit die je met tegels kunt hebben en het stelt je echt in staat om je huis (of badkamer in dit geval) helemaal op maat te maken. Het zal niet ieders kopje thee zijn… maar zolang je er maar van houdt, who cares toch?!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!