fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

bathroom

Ideeën voor badkamervloertegels voor kleine ruimtes

Voor zo’n kleine ruimte kan de badkamer veel aandacht opeisen. Het grootste deel van die focus heeft natuurlijk te maken met de noodzaak van deze kamer, maar we zouden ook stellen dat badkamers een ontwerpuitdaging vormen in tegenstelling tot andere delen van het huis.

Om uw badkamer perfect uit te rusten, moet u de harmonie tussen functie en design vinden. Concentreer u vervolgens op het leuke gedeelte: het upgraden van uw tegel en decor. Badkamervloeren kunnen verschillende vormen aannemen, van standaard vierkante tegels tot vormen zoals zeshoeken en cirkels; en afhankelijk van het kleurenpalet en de grootte, kunnen uw vloertegels een grote impact hebben op de stijl. Uw vloerkeuze kan een samenhangende look creëren die de vier muren van de kamer met elkaar verenigt.

Laat u inspireren met deze badkamervloertegels die uw ontwerp een upgrade kunnen geven en veel persoonlijkheid in een kleine ruimte kunnen brengen.

Blijf bij de basis

Hoewel er tal van extravagante opties zijn voor vloeren in uw badkamer, ziet de klassieke stijl er soms het beste uit, zoals deze witte zeshoekige tegel. Met een elegante maar moderne look, is het gestyled naast een warme houten ijdelheid en veel helder wit. In combinatie met metrotegels in de douche en overlappende muren, voegt deze vloer textuur toe aan een geheel witte badkamer voor een strakke afwerking.

Maak marmer modern

Gemarmerde badkamers worden vaak geassocieerd met stijlvolle, elegante ruimtes, maar dit ontwerp is hier om te bewijzen dat marmer even uitnodigend als tijdloos kan zijn. Deze huiselijke badkamer combineert zijn marmeren tegelvloeren met een zachtblauwe ijdelheid, weelderige planten en houten planken voor een warmere sfeer. Combineer je kasten met geweven accenten en gepolijste hardware voor een badkamer met veel diepte die nog steeds strak aanvoelt.

Voeg een zuidwestelijke flair toe

Er zijn niet genoeg goede dingen te zeggen over deze badkamer, maar wat het echt doet opvallen, is het tegelwerk. Grote tegels met ruitpatroon weerspiegelen een zuidwestelijke sfeer, gecombineerd met een eenvoudige inrichting en groen. Door de tegel in een open douche voort te zetten, voelt een kleine kamer groter aan, en douchetegels brengen de warme, natuurlijke tinten van de vloer naar voren.

Ga Boho

Voor liefhebbers van de boho-stijl is een volledig witte badkamer de perfecte achtergrond om je persoonlijkheid te laten schijnen. Dit ontwerp combineert twee verschillende vormen van tegels in dezelfde kleur om patronen tegen de muur en vloer te spelen, terwijl boho-elementen op een moderne manier worden gemengd. Een hanglamp stemt de tinten af ​​op de schaduw van het raam, de houten ijdelheid en de fotolijst om warme kleuren door de kamer te dragen, en zachte texturen in de handdoeken dragen bij aan de natuurlijke sfeer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!