fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

wash tegels

Uw tegels er als nieuw uit laten zien

tegels

Zien uw tegels er wat slechter uit door slijtage? Tegels in gedeelde ruimtes hebben de neiging om meer verkeerd eruit te zien dan in uw badkamer, maar in beide gevallen wilt u de dat de vloer er mooi uitziet.

Eén van de belangrijkste manieren om uw tegels in topconditie te houden, is door gemorste vloeistoffen op te ruimen zodra je deze hebt laten vallen. Als je er snel bij bent terwijl de lekkage vers is, heb je een betere kans om het schoon te maken zonder agressieve chemicaliën of scrubs.

Wat betreft regelmatige reiniging, moet uw vloer minstens één of twee keer per week worden geveegd of gestofzuigd om vuil te verwijderen dat de afwerking dof kan maken. Dweil met een zachte tegelreiniger met warm water om de twee weken in gebieden met veel voetverkeer en één keer per maand in andere ruimtes. Zorg ervoor dat u tijdens het dweilen de oplossing af en toe vervangt om te voorkomen dat er viezigheid op uw vloer achterblijft.

Een dieptereiniging, inclusief voeg, dient minimaal twee keer per jaar gedaan te worden. De sleutel tot het reinigen van voegen is een goede reinigingsoplossing en veel geduld. Gebruik een harde borstel om de aanslag op uw voeg weg te schrobben en deze in zijn oorspronkelijke helderheid herstellen.

Met dit goede onderhoud houdt u een tegelvloer over die er zo goed als nieuw uitziet.

Als u uw tegels wilt vervangen of toevoegen in een deel van uw huis, hebben wij een brede selectie hoogwaardige geïmporteerde tegels beschikbaar tegen lage prijzen. Bezoek onze showroom in Almere of bekijk onze producten online. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!