fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

bathroom

Uw huis renoveren met tegels

De perfecte manier om elke kamer in huis een meer stijlvolle look te geven, is door nieuwe tegels toe te voegen. Nu is het tijd om te renoveren! All4home biedt in Almere hun klanten een verscheidenheid aan tegelopties in verschillende kleuren en patronen.

Het maakt niet uit welke kamer je kiest om te renoveren – het toevoegen van tegels aan je huis zorgt altijd voor een luxe uitstraling. Populaire gebieden waar het plaatsen van tegels het meest geschikt is, zijn de badkamer, keuken en woonkamer. Deze ruimtes zijn meestal de meest bezochte kamers in huis.

Hieronder vindt u slechts enkele van de vele ruimtes in uw huis die perfect zijn voor een tegelrenovatie. Met onze afgeprijsde tegels kun je op elk van deze plaatsen de look creëren die je altijd al hebt gewild:

BADKAMERTEGELS
Marmerlook tegels zullen mooi passen als backsplash-tegels achter de gootsteen in uw badkamer. Badkamertegels zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om de kamer precies de uitstraling te geven die u zoekt. Het is belangrijk op te merken; badkamertegels moeten altijd duurzaam en ondoordringbaar zijn voor water.

KEUKEN TEGELS
Visgraat tegels zijn een uitstekende keuze voor een achterwand in de keuken, omdat het de kamer een moderne uitstraling geeft die ideaal is voor de eetervaring. Deze tegels zijn zowel betaalbaar als stijlvol.

WOONKAMER TEGELS
U kunt ook keramische tegels kiezen voor uw woonkamervloer. Het is belangrijk dat de vloertegels antislip zijn en lang meegaan, en dat is precies waarom keramische tegels één van de beste keuze is voor uw woonkamer. 

BUITENTEGELS
Met terrastegels creëer je een compleet nieuwe achtertuin of voortuinbeleving. Met de toevoeging van buitentegels hoeft u niet langer het gras te maaien of altijd uw terrein te onderhouden. En je hebt ook meteen een prachtig exterieur.

Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van het perfecte product dat past bij uw kamer naar uw smaak. Voor meer informatie, zie onze website of bezoek onze winkel vandaag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!