fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

dog tegels washroom

Hondendouches, een handige gemak

Het is badtijd! Ingebouwde hondendouches zijn momenteel in opkomst. Als u een schone en georganiseerde leefruimte wilt behouden, kan het een lange weg zijn om een aangewezen gebied te hebben waar uw pup zich kan wassen.

Net als bij een staande douche voor mensen, wil je tegels gebruiken om ervoor te zorgen dat je huisdieren veilig en comfortabel zijn. All4home biedt tegels in Almere aan met korting die onderhoudsarm en antislip zijn.

VOORDELEN VAN EEN PUPPYDOUCHE
Huisdieren, groot of klein, kunnen erg vies en snel worden. Hoewel de meeste eigenaren ervoor kunnen kiezen om hun huisdieren in hun douche te wassen of ze naar de trimsalon te brengen, is een hondendouche handig en praktisch.

Hier zijn de top 3 redenen waarom u zou moeten overwegen om een betegelde hondendouche te installeren:

Beter voor uw lichamelijke gezondheid:
Een staande douche voor uw hond maakt het u gemakkelijker om hem te wassen, of het nu wekelijks of tweewekelijks is. U voorkomt onnodige belasting van uw rug en gewrichten door lang voorovergebogen te blijven.
Kleine puinhoop:
Hierdoor blijft alles in een veilige en gecontroleerde omgeving. U kunt een haak in de douche plaatsen om de riem van uw hond vast te zetten, zodat hij niet beweegt terwijl u de hond wast. Dit kan ook een geweldige plek zijn om alle spullen van uw huisdier op te bergen, zoals zeep, speelgoed en accessoires.
Uw hond zal veilig zijn:
Ieders douche is anders. Sommige hebben een badkuip, glazen deuren of gordijnen. Hoewel deze kleine details prima zijn voor mensen, kan een hond het risico lopen gewond te raken als hij eruit springt. U kunt dit risico vermijden met een douche die speciaal is ontworpen voor uw harige vriend.
Overweeg keramische tegels, omdat ze veel worden gebruikt in de badkamer en verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen, kleuren en maten die passen bij de interieur van uw huis. Even zo zijn tegels waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en gaan ze lang mee.

Je shopt alle tegels in onze online winkel of in onze showroom in Almere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!