fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

bathroom tegels

Badkamervloertegels: ideeën en inspiratie

I je van plan om je badkamer een make-over te geven? Denk je er nog steeds aan om het opnieuw te schilderen? niet doen! Voorbij zijn de dagen dat er niet meer opties beschikbaar waren voor de badkamertegels. Tegenwoordig wordt er een grote verscheidenheid aan tegels op de markt verkocht met verschillende tegelontwerpen, patronen en kleuren.

Dus, hier zijn enkele geweldige ideeën voor badkamertegels om te verkennen en opnieuw jazz aan de ruimte toe te voegen!

 1. CREER EEN LEVENDIGE KLEURENCOMBINATIE
  Denkt u erover om dezelfde gekleurde tegels te gebruiken voor badkamervloertegels en -wanden, beide? Waarom dezelfde tegels gebruiken als je verschillende kleuren kunt mixen en matchen? Kies twee of drie verschillende kleuren en maak een geweldige combinatie. Het zou echt een unieke look creëren. Het selecteren van gedurfde kleuren voor douchewanden en planken kan de truc doen terwijl u nude-kleuren gebruikt voor de rest van de badkamer.
 2. MAAK EEN DONKER DECOR
  Twijfel je over heldere en levendige tinten? Voor donkere tinten van de tegels from Ga. Marineblauw, antraciet, zwart en donkergrijs zijn enkele van de beste tinten voor badkamers. Als je de ruimte een ultrasubtiele uitstraling wilt geven, gebruik dan tegels met een matte afwerking.
 3. LAAT MOZAICEKTEGELS IN BEELD KOMEN
  Mozaïektegels zijn er in verschillende kleuren en maten die echt intensiteit kunnen toevoegen aan de badkamerruimte. Kies een mooie kleur en maat voor de wandtegels en glad mat voor de badkamervloertegels. U kunt het kostenelement ook behouden door verstandig gebruik te maken van de grote tegels.
 4. SPEEL MET BOSS
  Patroontegels zijn een van de grote innovaties in de keramische industrie. Kies uit een enorme verscheidenheid aan tegels die beschikbaar zijn bij Allhome. Van geometrische patronen tot bloemen en natuurlijk geïnspireerde patronen tot subtiele patronen, we hebben alles voor je behandeld!

Of je nu een totale verbouwing plant of gewoon je ruimte wilt opfrissen, de juiste ideeën voor badkamertegels zullen van groot belang zijn om die badkamerlook naar een hoger niveau te tillen.

Tegels zijn veelzijdig en kunnen alle soorten badkamers, groot of klein, verfraaien. Het eerste belangrijke ding om te overwegen is de grootte – gedetailleerde mozaïeken zijn super glamor, maar mattresses kan meer zijn, terwijl grootformaat tegels de voeglijnen en dus de reiniging minimaliseren.

Dan is er vorm. Geschulpte tegels zijn momenteel een grote trend, metrotegels zijn een echte klassieker geworden en slanke rechthoeken zijn een opkomende favoriet.

Afgezien van kleur en patroon, is een ander ding waar u aan wilt denken, hoe u uw tegels legt. In de afgelopen jaren zijn diagonaal leggen of visgraatarrangementen populair geworden en kunnen de manier waarop u uw gecozen tegel ziet volledig veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!