fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

tegels

Badkamertegels ideeën

tiles

Er zijn veel tegels om uit te kiezen en ze hebben allemaal hun eigen reden om anders te zijn. De prijzen van de tegels hebben verschillende prijsklassen en worden hoger wanneer de tegel is gemaakt van een bepaald materiaal dat meer kost om er een tegel van te maken. Tegels zijn handig, want als je de juiste kleur, maat, vorm en patroon kiest, kan het de badkamer helemaal afmaken. De tegels kunnen effect hebben op de kamer zelf, omdat het kan helpen om de kamer kleiner of groter te laten lijken, alleen al door de tegels die je hebt gekozen. Lees verder om meer te weten te komen over ons assortiment badkamertegels.

Vaak denken mensen dat je bij het betegelen een keuze kunt maken tussen je vloer of de muur in je badkamer, maar er zijn een paar andere tegelideeën die vaak worden gebruikt om een ​​achterwand of een centraal punt te creëren, zoals een mooi ontwerp op de badkamer. vloer of muur. Als je denkt dat je bijna klaar bent om je tegels te kiezen, zorg er dan voor dat je alle factoren van de tegel en hun locatie hebt overwogen. De locatie van de tegels moet worden overwogen, want als de badkamer klein is en een kleine hoeveelheid licht de kamer binnenkomt, zal het gebruik van lichtgekleurde badkamertegels de badkamer de broodnodige helderheid geven. Bij het kiezen van uw kleur is het belangrijk om rekening te houden met de badkamerinrichting, zoals de badkamermeubels, de wastafel en de wandspiegels.

bathroom

Ideeën voor je badkamer komen vaak uit badkamers waar je al eerder bent geweest en de stijl ervan bevalt, daarom zijn er veel mensen die populaire porseleinen of keramische tegels gebruiken. Porseleinen tegels kunnen in elke kamer in huis worden gebruikt, maar het is handig om ze in de badkamer te gebruiken omdat ze kunnen worden gebruikt als je vloerverwarming wilt. Keramische tegels zijn doorgaans ook zeer kras- en vorstbestendig. Keramiek wordt vaak gebruikt vanwege hun onberispelijke duurzaamheid, weerstand tegen vocht en ze zijn een stuk gemakkelijker te belopen als het nat is omdat je een antislip oppervlak krijgt. Ook kiezen mensen vaak voor deze tegels omdat ze makkelijk schoon te maken zijn.
Een idee zou zijn om dezelfde kleur tegel op de vloer en muur te gebruiken, omdat je dan een andere rand zou kunnen gebruiken om de kleuren te scheiden. Door de tegels in een andere richting te leggen, krijgt de badkamer een betere visuele uitstraling.

Een goed idee is om een ​​voegkleur te kiezen die bij de tegels past en die contrasteert met de tegelkleur. Het gebruik van een witte tegel kan bijvoorbeeld worden doordrenkt met een donkerrode voeg om de witte tegel te benadrukken, omdat deze opvalt en anders is, waar veel mensen naar op zoek zijn wanneer ze hun eigen persoonlijke badkamerruimte ontwerpen. Bij het kiezen van uw tegels is het een goed idee om heldere en gedurfde kleuren te gebruiken en vervolgens armaturen op de muren te gebruiken om de moderne kant van de badkamer te combineren.

U zult versteld staan ​​van de enorme keuze aan ideeën voor badkamertegels. Als je wat meer hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste tegels voor je badkamer, ga dan naar onze online winkel.

tegels
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!