fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

mgjrmdd4

Renovatie huis

Renovatie woning? All4Home staat voor u klaar! Het renoveren van uw huis is een flinke klus waar ontzettend veel bij komt kijken. Of het nu gaat om het vervangen van de keuken, het vernieuwen van de badkamer of het aanleggen van nieuwe elektra, wij staan voor u klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de verbouwing naar wens verloopt.

Als ervaren aannemer in woningrenovatie weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een renovatieproject. Onze vakmensen gaan met veel zorg en aandacht te werk en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een complete renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden.

Voordelen huis verbouwen

Uw huis renoveren is een zorgvuldige klus, maar biedt ook vele voordelen. Zo kan een renovatie zorgen voor een hoger wooncomfort, een verhoogde energie-efficiëntie en een waardestijging van uw woning. Daarnaast kunt u met een renovatie uw huis geheel naar uw wensen en eisen inrichten en bijvoorbeeld extra ruimte creëren door het plaatsen van een aanbouw of dakkapel.

Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het gehele renovatieproces, van het ontwerp tot de uitvoering en nazorg. Hierbij staan uw wensen en eisen altijd centraal. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten van gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Kom dan ook langs in onze showroom, om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

“Wilt u meer wooncomfort en waarde toevoegen aan uw woning? Kies dan voor een woningrenovatie bij All4Home. Samen zorgen we ervoor dat uw woning weer voldoet aan uw wensen en behoeften.”

Van ontwerp tot oplevering: ons renovatieproces

Bij All4Home geloven we in een gestructureerde en transparante aanpak als het gaat om woningrenovaties. Om dit te realiseren hebben we ons renovatieproces opgedeeld in verschillende stappen. Van ontwerp tot oplevering, wij begeleiden u gedurende het gehele proces.

Ontwerp en planning

Bij de start van het renovatieproces gaan we eerst in gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens maken we een ontwerp en maken we een planning voor de werkzaamheden.

Sloop- en bouwwerkzaamheden

Wanneer het ontwerp en de planning zijn goedgekeurd, starten we met de sloop- en bouwwerkzaamheden. Onze vakmensen gaan hierbij met veel precisie te werk om tot het gewenste resultaat te komen.

Installatiewerkzaamhede

Na de sloop- en bouwwerkzaamheden starten we met de installatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan elektra, water en gas installaties.

Afwerking

Wanneer de installaties zijn afgerond, gaan we verder met de afwerking. Hierbij worden bijvoorbeeld vloeren, wanden en plafonds afgewerkt.

Oplevering

Tot slot vindt de oplevering van de woningrenovatie plaats. Wij controleren of alles volgens de afgesproken planning en wensen is uitgevoerd. Pas wanneer alles naar tevredenheid is afgerond, is ons renovatieproces voltooid.

bathroom tegels
ll

Woning renoveren? Vraag meer informatie aan!

Wilt u uw woning laten renoveren door een ervaren aannemer met oog voor kwaliteit en detail? All4Home staat voor u klaar om uw wensen te bespreken en te vertalen naar een prachtige woningrenovatie op maat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woningrenovatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor u klaar om uw woning te transformeren naar uw droomhuis.

Wij helpen u graag! Neem contact op

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!