fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

Al meer dan 30 jaar expertise

Uw huis verbouwen doet u bij
  • All4Home
  • All4Home
  • All4Home

De expert in huis renovaties in Almere

Voor de grotere verbouwingen aan uw huis waarbij het hele huis eventueel onder handen wordt genomen kunt u terecht bij ons. Voor renovaties op deze schaal komt er veel expertise bij kijken en door de ervaring en kennis waar wij over beschikken kunt u rekenen op vakwerk. In dat opzicht gaan we elke uitdaging aan om een renovatie zo volledig mogelijk naar de wensen van de klant te realiseren. U kunt bij ons terecht voor volledige huisrenovaties in Almere en omgeving!

Huis verbouwing Almere

De specialist in het verbouwen en renoveren Almere

Als aannemer in Almere zijn wij de partij voor complete verbouwingen van woningen, huizen, appartementen, bedrijfspanden en winkels. In overleg met u leveren we elke verbouwing met succes op. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van verschillende panden in Almere. All4home zorgt voor het doorbreken van muren en wanden. Zo creëert uw meer ruimte in uw huis. Wij kunnen uw badkamer of keuken volledig renoveren, nieuwe vloeren aanleggen, elektra-installatie aanpassen, leidingen wegwerken, stucen, schilderen en allerlei andere werkzaamheden in uw woning uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij de juiste expertise. Vanaf het begin van het project tot en met de oplevering verlenen we de service die u van ons mag verwachten. We geven bouwkundig advies, tips en kijken met een creatieve blik naar uw verbouwing. 

Het renoveren van een huis kan betekenen dat er muren worden verwijderd, badkamer wordt gerenoveerd, vloeren worden aangepast en ga zo maar door. Uw wooncomfort gaat omhoog en uw pand krijgt meer waarde. 

De algemene kosten van een complete huisrenovaties verschillen enorm. Een verbouwing kan een paar duizend euro kosten maar ook tonnen. Afhankelijk van wat uw doelstelling is van de huisverbouwing zullen de kosten hierdoor oplopen. Om een goed prijzeninzicht te kunnen krijgen van je eigen renovatie is het makkelijk de verschillende onderdelen van de verbouwing van je woning onder elkaar te zetten.

Een woning renoveren gebeurd vaak omdat de huidige staat van de woning erg verouderd is. Woningen uit bijvoorbeeld de jaren 60 en ouder waar in de tussentijd weinig tot niks aan verbeterd is worden vaak in het geheel gerenoveerd. Deze woningen hebben namelijk vaak geen goede isolatie in bijvoorbeeld de kruipruimte en ook de leidingen in de woningen voor de centrale verwarming zijn nog niet aangelegd. Ook voldoet indeling in de meeste gevallen niet aan de eisen van tegenwoordig. Ook veel woningen die ouder dan 15 jaar zijn voldoen niet aan de huidige eisen qua isolatie. Deze komen dan ook vaak in aanmerking voor een volledige renovatie. Ook nieuwere woningen waar andere mensen in komen wonen kunnen simpelweg niet voldoen aan de eisen van de eigenaren van het huis. Dit kan ook een reden zijn om de gehele woning simpelweg te renoveren. Nog een reden kan zijn dat de eigenaar een herinrichting overweegt van de woning. Wellicht is de indeling van de kamers hoogst onpraktisch en is het tijd om de indeling van de woning drastisch te veranderen. Met een herinrichting van een woning is dit op een relatief eenvoudige wijze te bereiken.

 
Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!