fbpx

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

Tegels Nijkerk

Tegels Nijkerk

Tegels maken de ruimte

Tegels maken de ruimte compleet en geven elke kamer een stijlvolle en duurzame uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of rustieke look, met tegels kunt u alle kanten op. Bij All4Home nabij Nijkerk vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tegels die perfect passen bij uw interieur.

Tegels in huis: Van de woonkamer tot de keuken

Tegels winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit vanwege hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Ze zijn niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan iedere ruimte. Waar ze voorheen vooral werden gebruikt in badkamers en keukens, zien we nu ook steeds vaker tegelvloeren in woonkamers, hallen en zelfs slaapkamers. 

 

Dat komt doordat de tegels tegenwoordig in zoveel verschillende stijlen, kleuren en formaten beschikbaar zijn. Hierdoor passen ze uitstekend bij alle interieurtypes. Van landelijk tot modern en industrieel.

Waarom tegels in uw woonruimtes? 

  • Tegels zijn bestand tegen vocht en zijn daardoor ideaal geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  • Tegels zijn daarnaast ook hittebestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor vloerverwarming.
  • Tegels zijn slijtvast en behouden langdurig hun kleur, uitstraling en glans.
  • Door de variatie in kleuren, patronen en formaten zijn tegels perfect aan te passen aan uw persoonlijke smaak en interieur.
  • Tegels zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken, wat zorgt voor een hygiënische leefomgeving.

Tegels in de badkamer

Tegels zijn eigenlijk onmisbaar in de badkamer vanwege hun waterbestendigheid en duurzaamheid. Ze bieden niet alleen een praktische oplossing voor vochtige omgevingen, maar voegen ook een stijlvolle en moderne touch toe aan uw badkamer. Met een breed aanbod aan kleuren, patronen en texturen kunnen tegels de sfeer van uw badkamer volledig transformeren, van strak en eigentijds tot warm en uitnodigend.

Badkamer tegels in Nijkerk

Tegels in Nijkerk: Wat zijn de trends? 

Tegels zijn er in alle soorten en maten. De laatste jaren zien we een aantal opvallende trends op het gebied van tegelvloeren. Zo zien we vandaag de dag vaak de XL-tegels, die zorgen voor een strakke en ruimtelijke uitstraling in woonruimtes. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van het altijd populaire visgraatpatroon dat we nog altijd regelmatig tegenkomen. 

Kijken we naar de uitstraling van tegels, dan zien we dat felle kleuren, betonlook tegels en matte afwerkingen steeds meer in trek zijn. Er is dan ook altijd een tegel of legpatroon te vinden dat uitstekend bij de rest van de ruimte past. 

Een all-in tegelvloer in Nijkerk

Bij All4Home kiest u voor een all-in tegelvloer. Dit is een compleet pakket met tegels, bouwmaterialen, professionele installatie en hoogwaardige afwerking. Hierdoor geniet u van een zorgeloze plaatsing van uw nieuwe tegelvloer, zonder verrassingen achteraf.

In onze showroom in Almere, vlakbij Nijkerk, heten wij u van harte welkom om ons uitgebreide assortiment tegels te ontdekken en deskundig advies te ontvangen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte. Na uw keuze profiteert u van een all-inprijs voor het slopen, de tegels, de installatie en de afwerking. Dat is wel zo prettig!

Hoogwaardige tegels in Nijkerk? Dan kiest u All4Home

Zoekt u naar kwalitatieve tegels in de omgeving van Nijkerk? Dan is All4Home uw vertrouwde partner. Wij vinden het belangrijk om onze klanten hoogwaardige tegelproducten en uitstekende service te bieden. Dat doen wij onder andere met onze all-in pakketten en professionele installatie. 

Onze uitgebreide collectie tegels omvat een breed aanbod aan stijlen, kleuren en formaten, zodat u altijd de perfecte tegels kunt vinden die aansluiten bij uw smaak en interieur. Met onze expertise op de eerste plaats staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste tegels en om ervoor te zorgen dat uw tegelproject een succes wordt. Kies voor hoogwaardige tegels in Nijkerk, kies voor All4Home. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen over tegels in Nijkerk kopen

Ja, veel tegelsoorten zijn geschikt voor vloerverwarming. Het is belangrijk om te kiezen voor tegels met een lage warmteweerstand voor een efficiënte warmteoverdracht. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies over welke tegels het meest geschikt zijn voor vloerverwarming.

Over het algemeen kunt u de vloer na ongeveer 24 tot 48 uur voorzichtig belopen. Het is echter raadzaam om de specifieke instructies van de installateur te volgen voor het beste resultaat.

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw vloeren, tegels en sanitair te zien!

Telefonisch bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!

× Stuur ons nu een bericht!