fbpx

Bel ons voor een afspraak: +31 6 83 85 85 71

Dinsdag tot en met zaterdag vrij inlopen van 10.00 tot 17.00 uur

info@all4home.nl

Bouwbedrijf Lelystad

Expert in nieuw- en verbouw

Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Of zoekt u naar een ervaren specialist voor de renovatie of nieuwbouw van uw woning? Bij All4Home in Almere, nabij Lelystad, beschikken we over een bewezen staat van dienst als het aankomt op renovaties, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Als bouwbedrijf  gaan we graag voor u aan de slag om uw visie tot leven te brengen.

Tevreden klanten maken het verschil

100+ Reviews

100+ Reviews

Wij verzorgen uw complete verbouwing in Lelystad

Is het tijd om de badkamer aan te pakken? Wilt u uw woning compleet verbouwen? Of droomt u van een prachtige uitbreiding van uw woonkamer? Wij nemen graag de volledige verantwoordelijkheid op ons. Vanaf de eerste conceptschets tot de laatste afwerking, wij voor zorgen altijd voor een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Ook voor het plaatsen van een aanbouw aan uw bestaande woning hoeft u niet verder te zoeken. Wij zetten onze expertise in om uw woning van een comfortabele upgrade te voorzien, zodat u kan genieten van een alles in 1 service.

Installatie en plaatsing van tegels

Ook voor uw andere werkzaamheden

Bouwmaterialen

Vloer verwijderen

Vloer vervangen

Afbouw voor nieuwbouwwoningen in Lelystad

Laat u binnenkort een nieuwbouwwoning opleveren? De afbouw van dergelijke woningen is ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Als ervaren bouwbedrijf in Lelystad nemen we dan graag de leiding om de laatste stap naar oplevering te verzorgen. Niet alleen weten wij van de ins en outs van het bouwproces, we voorzien u ook van waardevol advies in de laatste fase van de bouw. 

Wij nemen graag de regie uit handen en coördineren met uw belangen op de eerste plaats. Of we nu een adviserende rol moeten aanhouden of juist zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Een topresultaat is bij All4Home altijd gegarandeerd.

Andere werkzaamheden in het huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Waarom u kiest voor All4Home in Lelystad

Van onze tevreden klanten

Ook voor renovaties en het plaatsen van vloeren

Naast grootschalige projecten en complete verbouwingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het renoveren van uw woonruimtes of het plaatsen van prachtige PVC- en tegelvloeren. Met een showroom waar u inspiratie kunt opdoen en een uitgebreide keuze aan materialen, helpen wij u bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of gangpad.

Uw betrokken bouwbedrijf in Lelystad: onze diensten

Complete verbouwingen, de afbouw van een nieuwbouwwoning, het plaatsen van tuinoverkappingen, noem het zo gek niet op of wij staan voor u klaar. U kunt ons onder meer inzetten voor de volgende diensten: 

  • Verbouwingen 
  • Toilet en badkamer renovaties
  • Vloeren en tegelzetten 
  • Afbouw van nieuwbouwwoningen
  • Plaatsen van een aanbouw

Heeft u een bouwbedrijf in Lelystad nodig? Kies voor All4Home

U bent bij All4Home aan het juiste adres voor een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van bouwen en renoveren. Of het nu gaat om badkamer renovaties, kleinschalige verbouwingen of complete woningrenovaties, wij bieden deskundige oplossingen die aan uw wensen voldoen.

We beschikken over een uitgebreid netwerk, hebben jarenlange ervaring in het vak en weten exact hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar de mooiste resultaten. We vertellen u daar graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

zoekt u een aannemer in Almere

Bouwbedrijf Almere

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen 24 uur een gratis offerte op maat

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit tegels, vloeren & sanitair voor een scherpe prijs? Of bent u opzoek naar een partij die gelijk uw huis kan verbouwen? Dan bent u bij All4Home aan het juiste adres!
Wilt u meer weten over onze producten? Of meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als professioneel en deskundig bedrijf in Almere? Neem dan gerust contact met ons op.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Onze Diensten
Ondersteuning
Werkgebieden
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens

© ALL4HOME 2018 to 2024

× Stuur ons nu een bericht!