fbpx
Shopping Cart

Bel ons voor een afspraak: +31 6 83 85 85 71

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

floor cleaning

Tegels en hun beste toepassingen

Het is eindelijk zover – tijd om uw verouderde gastenbadkamer bij te werken! Het avocado-groene behang, het getufte badkamertapijt en de gelakte houten lambrisering zijn al tientallen jaren uit de mode en nu krijgen ze eindelijk ook de kofferbak uit je bad. Gefeliciteerd: het is vrolijke danstijd!

Tijdens het zoeken naar stijlideeën ben je waarschijnlijk honderden voorbeelden tegengekomen van glamoureus betegelde damestoiletten, toiletten of hoofdbaden, en vroeg je je af waarom er zoveel verschillende tegellooks en opties zijn en welke tegel het beste bij jouw bad past. Laten we diep ingaan op hoe tegels voor badkamers echt de beste keuze zijn, samen met de verschillende materialen waaruit tegels kunnen worden gemaakt.

VOORDELEN VAN TEGELVLOEREN
Als het gaat om snelle projecten voor woningverbetering, is het opnieuw aanbrengen van uw vloer een aspect dat de meest dramatische impact kan hebben. En geen enkel ander materiaal levert een beter rendement op uw investering op dan de meerwaarde die wordt geboden door het plaatsen van tegels. Of u nu overweegt om riviersteentegels toe te voegen aan uw inloopdouche, of een nieuwe backsplash van de metrotegel in uw keuken, de natuurlijke schoonheid van tegels zal de esthetische aantrekkingskracht van uw huis verbeteren en voorkomen dat vocht en andere stoffen schade veroorzaken. aan uw ondervloer of muren.

Ontwerpveelzijdigheid
Tegel is verkrijgbaar in vele soorten kleuren, texturen, maten en materialen. Van ongerept glanzend wit tot saliegroen met linnenstructuur, geometrisch en modern tot ouderwets en rustiek, tegels zijn een van de meer diverse decoratieve elementen die beschikbaar zijn. Perfect voor drukbezochte ruimtes, zoals de keuken of woonkamer, of vochtige ruimtes zoals de badkamer, tegels voor vloeren en muren zijn niet meer weg te denken. Het installeren van backsplash-tegels boven de gootsteen of het fornuis in de keuken kan de gipsplaat beschermen tegen spatten en morsen terwijl uw algehele ontwerp onder controle blijft. Maar denk niet dat uw opties beperkt zijn voor het gebruik van tegels op vloeren of in de badkamer of keuken alleen: u kunt tegels in elke kamer van uw huis installeren, van het creëren van een artistieke metrotegelachtergrond in de voorgang tot het omringen van een sierlijke spiegel met metalen -glans keramische backsplash tegels. Het aantal opties dat je hebt om de verschillende soorten tegels te gebruiken, wordt alleen beperkt door je creatieve verbeeldingskracht.

Eenvoudige reiniging
Hoewel tegels gemaakt van natuursteen regelmatig opnieuw moeten worden verzegeld, zijn tegels voor het grootste deel ook een van de gemakkelijker te onderhouden vloeropties! U kunt uw hardhouten vloer nooit nat dweilen of uw tapijt reinigen met bleekmiddel, maar met tegels opruimen is een fluitje van een cent! Zelfs als je eetkamervloer is aangevallen door een team peuters die spaghetti eten (en dragen), is het schoonmaken van tegelvloeren simpelweg het opvegen van de modder en schoonvegen met warm zeepsop. Als de tijden echt moeilijk worden en je nieuwe puppy gewoon niet op tijd in de achtertuin kan komen, kunnen je tegelvloeren worden schoongemaakt en ontsmet zonder verpest te worden. Ja, tegels zijn ook een geweldige vloer voor honden!

Eenvoudig te repareren en te onderhouden
Door (indien nodig) een hoogwaardige voegmortel en kit te gebruiken, kost het onderhoud van de meeste soorten tegels weinig tot geen inspanning. Hoogwaardige voegmortel voorkomt dat water onder de tegel uitspoelt en grote schade aanricht. Bovendien kan tegel gemakkelijk te repareren zijn. Of u nu een gebarsten douchetegel of een kromme backsplash-tegel vindt, het enige wat u hoeft te doen is de tegel in slechts een paar minuten te vervangen. Zorg ervoor dat u een extra doos van hetzelfde type tegel bij de hand houdt om het vervangingsproces snel te laten verlopen. Hint voor nieuwe huiseigenaren: soms bewaren huizenbouwers of verbouwers die extra dozen op zolder voor dit soort noodgevallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Altijd bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!