fbpx
Shopping Cart

Bel ons voor een afspraak: +31 6 83 85 85 71

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

info@all4home.nl

shower tiles

Hoe kies je een douchetegel in 2022?

Bij het kiezen van tegels voor uw douche zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Voor materiaal wilt u een tegel die stevig en compact is en bestand is tegen water en een hoge luchtvochtigheid. Je moet ook beslissen of je dezelfde tegels voor de le douche wilt gebruiken, aangezien tegels die voor de muren werken misschien niet het composition zijn voor de vloer. De vorm en grootte van uw douche kunnen ook van invloed zijn op uw keuze.

De topmaterialen die voor douchetegels worden gebruikt, zijn typisch porselein en keramiek. Hoe dichter de tegel, hoe cushion vocht hij doorlaat, en de dichtheid van porselein maakt and duurzamer. Als keramische tegels echter geglazuurd zijn, verhoogt dit de weerstand tegen water. Bij een van deze keuzes moet u ervoor zorgen dat ze een zekere slipweerstand hebben als ze worden gebruikt voor de vloer van uw douche.

Stenen tegels zoals marmer, travertijn, leisteen en graniet zijn ook geschkte keuzes, maar zijn meestal duurder omdat ze een luxe, luxe uitstraling hebben. Ze zijn ook poreuzer, dus ze moeten routinematig worden afgedicht met een goede steenafdichter. Dit voorkomt de onvoorspelbare slijtage van de tegels na verloop van tijd.

Als je kijkt naar de grootte van je tegels, heb je meer speelruimte als het gaat om de muren dan de vloeren. Voor vloeren wilt u een tegel van kleiner formaat gebruiken omdat u meer voeglijnen wilt om te helpen bij de tractie. Het maakt het ook gemakkelijker om de afvoer en de algehele vorm van de douche te accommoderen.

Welke tegels u ook kiest, een goede reiniging en onderhoud zorgen ervoor dat ze in uitstekende staat blijven.

Bezoek de Trini Tile-showroom in Vaughan om een ​​beter idee te krijgen van welke tegels het beste zijn voor uw douche. Blader door onze brede selectie van premium tegels met hulp van een deskundige vertegenwoordiger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Showroom in Almere

Markerkant 12 6.18, 1314 AK, ALMERE

Kom langs onze showroom

Al jouw tegels en vloeren te zien!

Altijd bereikbaar!

+31 (0) 6 83 85 85 71

100% Veilige betalingen

Betaal veilig via iDeal!